logo
Lakiasiat mietityttävät?

Soita tänään

040 58 22 312

Lakitoimisto Helsinki

Lakiasiaintoimisto Helsinki

Mitä erilaisia lakipalveluita lakitoimistomme tarjoakaan? Saat meiltä kattavat lakipalvelut kaikkiin tilanteisiin!

PERHEOIKEUS

Avioero voi olla raskas molemmille osapuolille, jolloin käytännön asioiden hoitaminen voi tuntua entistä vaativammalta. Omaisuuden ositus tehdään sen jälkeen, kun avioeroasia on laitettu käräjäoikeudessa vireille. Mikäli osituksesta tulee kiistaa, kannattaa antaa lakimiehen hoitaa jako. Autamme myöskin kaikissa lasten huoltajuuteen liittyvissä asioissa.

PERINTÖOIKEUS

Testamenttien tekeminen on vahvuuksiamme. Jotta testamentilla on oikeusvaikutukset, on testamentti tehtävä määrättyyn muotoon. Testamentin muotovirheet ja epäselvyys voivat johtaa testamentin mitätöintiin. Autamme tekemään testamentista oikeanlaisen. Myös perunkirjoitus ja perinnönjako ovat meidän osaamista. Perunkirjoituksessa muun muassa hoidamme vainajan omaisuuden selvitykset ja selvitämme ketkä ovat oikeutettuja perintöön. Autamme myöskin kuolinpesän perinnön jakamisessa ja toimimme tarvittaessa pesänjakajana. Ongelmatilanteet perinnössä kuuluvat luonnollisesti toimenkuvaamme.

KAUPPASOPIMUKSET

Tarjoamme kiinteistöjen myyntiin, ostoon, kaavoitukseen sekä rakentamiseen liittyviä lakipalveluita. Neuvomme esimerkiksi lainhuudatuksissa ja tarvittaessa valmistelemme kiinteistökauppoihin ja rakentamiseen liittyvät asiakirjat. Kun tarvitset asiantuntevaa neuvontaa ja apua asiakirjojen täyttämiseen sekä tarvittavien liitteiden hankkimiseen, käänny puoleemme! Helpotamme ja nopeutamme urakkaasi.

YRITYSLAKIASIAT

Oletko perustamassa yritystä? Tarjoamme apua uusille yrittäjille erimuotoisten yritysten perustamiseen. Neuvomme alkutaipaleella käytännön asioissa, kuten sopivan yhtiömuodon valinnassa, veroasioissa, kirjanpidon järjestämisessä sekä kaupparekisteriasioissa. Autamme kaikissa yhtiölakiasioissa.

EDUNVALVONTAVALTUUTUS

Mietitkö miten sinun taloudellisia asioita hoidetaan sen jälkeen, kun et enää itse siihen pysty tultuasi riittävän vanhaksi tai sairastumisen johdosta? Edunvalvontavaltuutuksen avulla voit itse ennakoida mahdollista toimintakyvyttömyyttä. Voit valtuuttaa haluamasi henkilön huolehtimaan asioistasi kun et enää itse siihen pysty. Autamme sinua tekemään edunvalvontavaltuutuksen.

author

Aittoniemi

Kaikki lakitoimistopalvelut Helsingissä